Σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 4 παρ. 10 του ν. 2251/1994 που αφορά τις συμβάσεις εξ αποστάσεως, ο πελάτης δύναται να επιστρέψει αναιτιολόγητα τα προϊόντα που αγόρασε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ενημερώσετε για την επιστροφή της παραγγελίας σας και να σας καθοδηγήσουμε σχετικά με τη διαδικασία υπαναχώρησης.

Οι παρακάτω όροι πρέπει να τηρούνται συνολικά και υποχρεωτικά προκειμένου να γίνει αποδεκτή από την εταιρία η επιστροφή της παραγγελίας σας.

  • Η επιστροφή του προϊόντος δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 14 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξης που συνοδεύει τη συσκευασία.
  • Η φόρμα υπαναχώρησης που συνοδεύει τη συσκευασία θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί με όλα τα απαιτούμενα και αληθή στοιχεία και να μας σταλεί μαζί με το επιστρεπτέο προϊόν.
  • Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση στην αρχική τους συσκευασία χωρίς σημάδια φθοράς και με όλα τα αρχικά τους καρτελάκια.
  • Το προϊόν να έχει καταχωρηθεί με ηλεκτρονική παραγγελία, με διεύθυνση αποστολής εντός της ελληνικής επικράτειας.
  • Η επιλογή της εταιρίας courier που θα μας επιστρέψει το δέμα, αποτελεί αποκλειστικά δική σας επιλογή. Σε οποιαδήποτε περίπτωση ζημιάς, καταστροφής ή απώλειας που μπορεί να προκύψει κατά τη διαδικασία επιστροφής των προϊόντων, διατηρούμε το δικαίωμα να μην επιστρέψουμε το αρχικό ποσό της αγοράς.
  • Τα έξοδα αποστολής των επιστρεπτέων προϊόντων επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

    Σε περίπτωση μη τήρησης των παραπάνω όρων διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποδεχτούμε την επιστροφή του προϊόντος.

Η εταιρία αφού ελέγξει το προϊόν, δεσμεύεται να επιστρέψει το αρχικό ποσό του προϊόντος στο ακέραιο (δεν επιστρέφεται το ποσό των μεταφορικών ή/και της αντικαταβολής) με τραπεζική κατάθεση στο όνομα του πελάτη που αναγράφεται στην παραγγελία, εντός πέντε ημερών από τη στιγμή παραλαβής του δέματος.

Follow Me!
0